Loading...
Gastenboek 2017-08-04T15:14:39+00:00

Hallo Dominique,

Wat een belachelijk mooi huis met alles wat wenselijk is. We hebben GENOTEN..met hoofdletters ja. Op de evaluatie hebben we je dan ook gewaardeerd met het cijfer 10!!!! Eerlijk verdiend.
Er is een stoel achterover gevallen op de tegelvloer tijdens het dweilen. Helaas is er een stuk afgebroken. We hebben het al op dezelfde dag
telefonisch doorgegeven.
De bedden waren fantastisch evenals de kussen. Mijn vraag is waar hebben jullie deze gekocht? Ze sliepen namelijk beter dan mijn eigen bed!

Wij gaan 10 jaar oprij iedere september naar de Ardennen, maar dit was verreweg het mooiste, fijnste, luxe villa ooit.
Ik ga het doorvertellen. Je mag mijn commentaar en naam overal gebruiken en het cijfer 10 ook! Nogmaals bedankt namens allen.

Met vriendelijke groet,

Liesbeth van der Kuijlen

Op vrijdagnamiddag werd onze groep van bijna jong getrouwden heel vriendelijk ontvangen door de eigenaars in Villa d’Achouffe. Tijdens de rondleiding werd duidelijk hoe degelijk en knap de villa niet afgewerkt was: gezellige bar (met Chouffe in de frigo!) tussen ruime living en ruime eetkamer, keukeneiland van meer dan 4m, genoeg koelruimte, slaapkamers allemaal gedempt in de onderverdieping, noorse hot tub, petanquebaan, uitzicht op natuur (en brouwerij Chouffe), muziekinstallatie, … Het hele weekend hebben we genoten van deze luxe en waren we op 2 minuten stappen van het gezellige centrum van Acchouffe en op tien minuten rijden van een wandeling naar de samenloop van de 2 Ourthes. Vervolgens nog een snelle, correcte verwerking en terugstorting van de waarborg. Wel wij noteren dit adres en komen graag nog eens terug om het record Chouffekes te verbreken 😉

V. PieterBelgië

Het huisje was gewoon top! erg groot en tevens ook voor kinderen een speelhoek. Voor de Nederlands gasten: zorg dat als u kaas meeneemt ook een kaasschaaf inpakt. deze is niet aanwezig! verder niets op aan te merken!

C. KoelaNederland

Prachtig huis! Enorm gezellig interieur met een fantastische keuken om samen te koken, meer dan voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen en enkele verrassende details die het uniek maken, zoals de hottub in de tuin en de mezzanine met speelhoek voor kinderen. Een echte aanrader voor een ontspannen weekendje weg in de Ardennen, onder familie of vrienden…

S. CelestineBelgië

Bedankt voor het fijne weekend en mooi huis. Het was super, iedereen tevreden. Wij komen zeker terug.

Brouns WalterHouthalen

Dit is een prachtige verzorgde villa. Het was voor ons de perfecte locatie om van hieruit de mooie streek te verkennen met de fiets. Met al de klassieke hellingen op een boogscheut kom je ook op dat vlak niets te kort !

OnbekendBelgië

Tophuis met een heerlijke hottub in de tuin welke te gebruiken is bij alle weersomstandigheden. Een compleet huis met een restaurant waardige keuken en een (uiteraard met Chouffe bier) gevulde bar. Heerlijke bedden en luxe badkamers. Overal wifi en de Nederlands sprekende gastheer is zeer vriendelijk, behulpzaam en gastvrij.

V. EvertNederland

Villa d’ Acchouffe is een ware belevenis. Begin junie 2015 heeft het Team van Galjé Kappers uit Haarlem een onvergetelijk weekend doorgebracht in Villa d’ Acchouffe. We werden zeer gastvrij ontvangen door de eigenaars met, hoe kan het ook anders, een glas La Chouffe. What you see is what you get!!! De inrichting van de Villa is zeer smaakvol en luxe en de villa is van alle gemakken voorzien. Je kunt hier heel goed met 18 personen logeren. Ook de ligging van de Villa en de tuin, incl. hottub, is perfect (heel veel privacy). Villa d’ Acchouffe is de 5 sterren dubbel en dwars waard.

G. RobertNederland

We hebben hier een zalig ‘Het paardenmiddel’ tegen alle mogelijke stress. Heerlijk geslapen in de super boxsprings, ideale ligging, te gekke wandelroutes en een ongelooflijke luxe, werkelijk alles is voorzien !

Evy en Elke Peeters

Het was een prachtig verblijf in Villa d’Achouffe! Vele groeten en wij zullen de villa zeker aanbevelen aan onze vrienden en komen zelf ook nog eens terug!

Nicole